Perşembe, Eylül 6

hadi gel sahamiza geri donelim

gayri safi milli takimimizin muhterem evletlarini izlerken kabaran gururumu tutamayarak neba ligindeki aksiyonlari bir kenara birakmak durumunda hissediyorum kendimi ben de.

tanyeviçle ilgili cesitli komple teorilerim var: bu adamdan herkes nefret ediyor. adam siktir olup gitsin diye abuk sabuk isler cevriliyor takimda. derin takimin basi her kim ise cok fena orgutluyor. gecen turnuvalardaki krizlerin arkasinda da bu var.

bu halis mulis turk isi yorumdan sonra kanayan yaramiza kolonya basmak istiyorum: 1 numara problemi. koyun gard mevkisini yanlis anlamis hepsi. konuklara yer gosterip rahat ettirmek olarak algilanmis facia bir savunma anlayisi mevcut. offfans da ise cesit cok. yani uc. 1-en kisa zamanda topu en yakindaki -mumkunse top hakimiyeti zayif ve iri- kisiye verip korner direginden maci izlemek. 2- 5 saniyedeuc krosover iki basarisiz perdeden cikma uzeri haybeye ucluk. 3- ilk iki maddenin 22 saniyelik top geveleme uzerine yapilisi.

gard sorununa cozum olarak vakti zamaninda yilmaz abiye onerdigim, ancak siktir yedigim liberolu sistemi savunuyorum. zaten bi bok yaramayan koyun gardlari otlamak icin orta yuvarlagin bizim potaya bakan diliminde konuclandilmak gerekiyor. sut atacaksa da ordan atsin, hucum ribaunduna kosmaya vakit kalir top havadayken en azindan.

takimin genelinde bu isten ekmek yiyor havasi zaten yok. kollej karmasi almanya karsisina cikaydik namussuzum 5 sayinin ustune cikardik. belki 250 yerdik ama olsun. lenssiz ve gozluksuz bir gokana 22 ucluk cektirsek 3 ten cok sokardi diye inaniyorum.

bir diger hastalik da kacan suta ve kaybedilen topa uzulmek icin macin geneline ayrilan konsantrasyonun 5 katinin ayriliyor olmasi. kotu bisey yapan topcu 4 saniye uzuluyor. derken fast brek yiyoruz. ona uzuluyoruz. geri donmek gerektigi adamlarin aklina cok gec geliyor. duygusal milletiz vesselam.

tanyevic'in rotasyon hastaligina dair cok negatif duygular beslemiyorum. girenin cikandan farki olmayinca adam surekli deniyor biseyler. allahin semihinin yildizlasabilecegi bir takim var cunku ortada.

bu herifler kopek gibi sut sokar da slovenyayi fransayi filan yenerlerse cok uzulurum. hak etmiyorlar cunku.

Hiç yorum yok: